Saltear al contenido principal

El centre de la vida parroquial és la celebració del dia del Senyor el cap de setmana. Ell és el motor que ens mou per donar-nos cada dia més als qui formen les dinàmiques d’evangelització, de deixebles i d’acció social. Tot a glòria de Déu i per a bé de cadascuna de les persones que s’acosten a la parròquia.
Per això ens organitzem sota la direcció del nostre Rector en diferents grups de treball, oberts a tothom que vulgui participar.

Vols participar? Apunta’t

Grup de litúrgia

La Missa es l’eix de la vida cristiana.
Per això cal preparar-la amb cura, deteniment i diligencia.
El grup de litúrgia dirigit per els Mossens prepara cada celebració, les lectures, les pregaries, les cançons, tot per lloar al Senyor.

Els lectors col•laborem amb el sacerdot llegint els textos de les lectures corresponents a llengua castellana o catalana segons la missa. La lectura de la Paraula és un moment essencial de la missa, per això els lectors la preparem amb antelació per tal d’aconseguir que els fidels entenguin i assimilin el seu contingut.

Els cants. No hi ha ningú que sigui més digne de la nostra adoració i lloances que Déu. Això ho vivim també a través de la música. Què bonic que Ell mateix doti de talent a algunes persones per poder transmetre aquesta gran veritat. Si el Senyor t’ha regalat aquest do, i l’hi vols tornar d’alguna manera, pots contactar amb nosaltres.
La parròquia disposa de diverses persones nomenades per la diòcesi de Barcelona a petició i proposta del rector.

La finalitat és portar la comunió a persones impedides de la nostra parròquia, així com col•laborar amb els ministres ordinaris en la distribució de la comunió durant la celebració de la Santa Missa.

Les persones malaltes que no puguin assistir a la celebració de l’Eucaristia a l’església, i desitgin rebre la comunió, poden posar-se en contacte o be amb els mossens o a través del correu electrònic.

A la nostra parròquia, la sagristia és part important, com en qualsevol santuari. Des d’allà es coordina i prepara la litúrgia de la paraula, el pa i el vi, els ornaments litúrgics d’acord amb el temps o propis de les festes de l’Església, i tots aquells petits detalls per a que les Eucaristies transcorrin en perfecta harmonia.

Si esteu interessats a col•laborar i adornar l’altar, i altres estances del temple amb flors, pots portar-les i amb gust t’atendrem. Deixa les teves dades per posar-nos en contacte.

070030220000003,0001
Monaguillo2

Grup d'escolans "Sant Tarsià"

El ministeri d’els escolans o acòlits és una oportunitat per a qualsevol infant, adolescent o adult jove, que vulgui servir a la comunitat parroquial, ajudant el sacerdot a la Santa Missa i altres ritus de l’Església.
Ajuden al sacerdot en les Eucaristies i el seu servei implica posar els objectes litúrgics sobre l’altar, portar el missal, resar amb els altres fidels i, en definitiva, ajudar al sacerdot en tot allò que necessiti durant la celebració de la Missa.

Voleu ser escolans?

Parla amb el mossen abans de la missa de 10h del diumenge.

Grups de Catequesis

El Catecisme és el resum de tota la doctrina de l’Església: la fe, els sagraments, els manaments i l’oració. Com a cristians tenim el deure i l’obligació de conèixer i estudiar el catecisme, adaptat a cada edat.

  • Catequesis d’infants per preparar-se per la primera comunió.
  • Catequesis d’adolescents per preparar-se per la confirmació.
  • Catequesis prematrimonials per preparar-se per el matrimoni.
  • Catequesis d’adults per aprofundir i enriquir la nostra Fe.

Dirigits per els mossens, els catequistes de cada etapa preparen als infants, joves i adults a assolir els coneixements necessaris.

Vols apuntar-te?

Omple el formulari 

sacaments2
KTclub

El KTClub

És l’espai lúdic i catequètic on els infants i joves troben a Jesús, després de rebre la Primera Comunió o la seva Confirmació. Es realitza durant el curs escolar.

Vols participar?

Segon i quart dissabte de cada mes.

Itinerari Matrimonial

El sagrament del Matrimoni és la unió d’un home i una dona per a tota la vida.
Cal acompanyar als nuvis en la seva preparació, als matrimonis joves o recent casats i els ja consolidats, per que facin de casa seva una llar lluminosa i alegre essent Crist el centre de les seves vides.

Us hi voleu apuntar?

Per això ens reunim un cop al mes per compartir, pregar i ajudar-nos.

Vida Creixent

Vida Creixent

El tercer dimecres de mes, de 17:30h a 18:30h al Centre Parroquial c/Sant Josep n.13, es reuneix el grup de vida Creixent de la parròquia amb voluntat de créixer en la Fe, fomentar l’Amistat i ser membres actius de l’Església i de la Societat.

Vida Creixent és un Moviment laic de jubilats i gent gran on els pilars són l’espiritualitat, l’apostolat i l’amistat.

Quan arriba el moment de viure els resultats de la «vida que hem viscut’, cal fugir del desencís i la comoditat. La maduresa ens dóna uns signes positius de capacitat, d’acceptació de l’edat, d’adaptació per a saber viure el moment històric de la Societat, d’equilibri i experiència, amor amb els qui ens envolten, de superació, col·laborant sense nostàlgies del passat.

De presència testimonial en el nostre entorn. No podem abdicar de viure, i per tant hem de compartir i posar en comú els propis afanys i projectes. Aportant la nostra experiència a la pluralitat actual. Donant sentit a la vida de ser útils a Déu, a l’ésser humà i a la societat. Participa-hi compartint i formant-ne part.

Cafè amb Fe

A través de l’estudi personal i en grup de la Bíblia i la pregaria, busquem al Senyor, per conèixe’l millor i trobar-lo.

Com participar?

Ens reunim els dissabtes de 17:00 a 18:00 cada 15 dies.

saint_joseph_artisan

Manteniment

Com totes les cases, sempre hi ha alguna cosa per arreglar, netejar i posar a punt.
El grup de voluntaris treballa per que tot estigui a punt i en ordre. Sempre falten mans!!

Vols ser voluntari?

Pots parlar amb el mossen per afegir-te al grup.

Comunicació

La parròquia necessita coordinar tota la seva comunicació. Des d’aquest servei intentem que tota la comunicació mantingui una coherència tant en el missatge, com en la implementació gràfica, així com en el canal on es comunica.
Volem que totes les persones de la parròquia tinguin l’oportunitat de participar del què passa a la parròquia, i per a això tota la informació ha d’arribar a tothom que ho desitgi.
Si vols rebre el full parroquial apuntat a la llista de difusió per WhatsApp o per correu a Correu: info@parroquiasantjoanvdm.com

adoracion

Adoració Eucarística

Tots els divendres a la capella lateral de la Mare de Déu de Montserrat de la parròquia, tindrem l’exposició eucarística, des de les 10:00h fins la missa de 19:00h.

Dediquem un temps per poder pregar i preparar el nostre cor per la tendresa d’acollir el verb encarnat a les nostres vides al Nadal. Aprofitem aquest temps i apropem-nos una curta o llarga estona davant de Jesús a l’eucaristia. Gaudim i fruïm de la seva presència. Us podeu apuntar als diferents torns de pregària a la sagristia o participar de forma puntual durant una estona.

I properament obrirem la Capella d’Adoració Perpètua del Maresme a la cripta de la parròquia de Sant Joan de Vilassar de Mar. Però per poder obrir-la necessitam adoradors i cubrir les hores buides!!. Apunta’t

Grup Sant Martí de Porres

Com totes les cases, escombrar, frega…. fer dissabte, son tasques habituals; i a la nostra parròquia també, per que l’església estigui a punt, neta i endreçada per rebre al Senyor. El grup de voluntaris treballa per aconseguir-ho.

Virgen guadalupe

Grup Verge de Guadalupe. "Benvingut a Casa"

Aquest és el lema pel qual es mou tota la parròquia. Volem que et sentis com a casa del Pare. Si acabes d’arribar a la parròquia i vols saber tot el que fem, contacta’ns per veure en quins grups pots participar, i buscarem que et sentis com a casa. Ets benvingut!

Volver arriba